Eladó ház Edelény, 44.900.000 Ft, 144 négyzetméter
44,9 mFt
Edelény,
eladó ház
Méret:
144 négyzetméter
Szobák:
0
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Edelény
Alapterület:
144 négyzetméter
Ár:
44.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10702897
Szobák száma:
0
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
utcafronti
Telekterület:
1547
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Edelény belvárosában 2 vagy 3 generációnak, vagy vállalkozásnak is alkalmas családi ház + 2 ingatlan eladó 1547 nm telken!

Ha Ön Edelény belvárosában szeretne új otthont, vagy befektetést keres, úgy kérem álljon meg itt, EZ AZ!

Az ingatlan főépülete jelenleg szálláshelyként működik, egy kisebb és egy nagyobb apartmanból áll. Az ingatlan kiváló állapotban van. Falszerkezete téglából van. 10 évvel ezelőtt új fa nyílászárókat építettek be, kicserélték a víz- és a villamossági hálózatot, új fűtésrendszert alakítottak ki, új tetőt építettek. A nappaliban hangulatos kandalló tesz kellemessé a hideg estéket. A biztonságról kiépített riasztó- és kamera rendszer gondoskodik!

Az ingatlan 1547nm-es területen helyezkedik el, amelyen még a főépületen kívül 2 épület található. Az egyik egy 70nm-es ingatlan, amelyben egy jól működő szépségszalon működik, ha befektetésként vásárolja meg az ingatlant az új tulajdonos, velük egy biztos bevételi forrást kapnak! A másik egy 100nm-es épület, amely több funkcióra is alkalmas, garázsként, műhelyként, raktárként, irodaként egyaránt használható. A nagy méretű kert gondozott, rendezett. Szalonnasütő, bográcsozó is rendelkezésre áll.

Amennyiben ilyen nyugodt, zöld, BELVÁROSI környezetben szeretne élni családjával, akár 2-3 GENERÁCIÓ egymás mellett mégis szeparáltan, vagy vállalkozást szeretne működtetni, illetve befektetésnek keres jól kiadható ingatlant, úgy kérem hívjon, nézzük meg együtt eme gyöngyszemet!

Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelre is szüksége lenne, irodánkban Magyarország összes bankjának ajánlataival várja bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon, nézzük meg együtt eme gyöngyszemet!


Edelény, belváros, eladó, ingatlan, ház, családi ház, iroda, rendelő, üzlet, befektetés, vállalkozás
Érdeklődés
Palocsányi Tamás
Az értékesítő:
Palocsányi Tamás
Otthon Centrum Miskolc
+36 70 412 3431
 
 
 
 
 
 
Küldés