Eladó ház Kazincbarcika, 44.800.000 Ft, 187 négyzetméter
44,8 mFt
Kazincbarcika,
eladó ház
Méret:
187 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
sorház
Település:
Kazincbarcika
Alapterület:
187 négyzetméter
Ár:
44.800.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10379521
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
utcafronti
Kor:
21-50 éves
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Kazincbarcikán, minden igényt kielégítő sorházi társasházi lakás keresi új tulajdonosát!
IGAZI RITKASÁG CSAK A MI KÍNÁLATUNKBAN!

ELADÓ egy belső szintes, igényes kivitelezésű, nagy terekkel rendelkező társasházi lakás, hozzá tartozó, elkülönített nagy kerttel.
Az ingatlan minden kívánalomnak megfelel, amire egy vevő vágyhat.

Az első udvaron egy autó befogadására alkalmas, FEDETT beálló épült, fűtött garázsának burkolata pedig járólapos. Ezen a szinten még két szobának kialakítható, csempézett helyiség van, valamint egy fürdőszoba. A barkácsolni vágyók kényelmét pedig polcokkal ellátott műhely biztosítja.
A kertben szőlőlugas, termésre fordult gyümölcsfák, zöldségtermesztésre kiválóan alkalmas fóliasátor, valamint egy fészer is található. A megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket hosszú tárolására alkalmas, szigetelt, hűvös helyiség várja.

A fogadószinten hatalmas nappali található, melynek burkolata parketta , falait lemosható, igényes tapéta fedi, A lakás ékessége az étkezőnek kialakított, eltolt szinten található helyiség, márványlapos burkolattal. Ezen a szinten jól felszerelt konyha és kamra várja leendő gazdáját. A benn élők biztonságára dupla biztonsági ajtó gondoskodik.

A felső szintre elegáns, fából készült lépcső vezet, mellette esztergált fa korlát található. A teljes feljáró lambériával borított. Ezen a szinten három hálószoba került kialakításra, kettőnek padlózatát laminált parketta, egyét padlószőnyeg borítja, falait lemosható, ízléses tapéta fedi.

A nyári meleg átvészeléséről klíma gondoskodik. A fürdőszoba egyszerű, de nagyszerű, a WC külön helyiségben található. A lakás falai a téli hideg kivédésére hőszigeteléssel lettek ellátva, minden nyílászáró hőszigetelt műanyag. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, a fűtési rendszer csővezetékeit fölcsiszolt, lakkozott rézcsövek alkotják, melyek tökéletesen illeszkednek a lakás stílusához.

A pihenni vágyó lakókat két fedett terasz kényezteti.

A tulajdoni lap szerint 125nm -es lakás megnevezésű az ingatlan, de a valóságban egy kacsalábon forgó, három szintes családi háznak felel meg.

Környezetükre igényes, komoly érdeklődők figyelmébe ajánlom!
Angol leírás
.
Érdeklődés
Czafik Zsuzsanna
Az értékesítő:
Czafik Zsuzsanna
Otthon Centrum Miskolc
+36 70 454 5428
 
 
 
 
 
 
Küldés