Eladó családi ház Mezőcsát, Belváros, 30 000 000 Ft

Leírás

Mezőcsáton 4 szobás családi ház, sok lehetőséggel eladó!

Eladásra kínálok Mezőcsáton egy lehetőségekben gazdag, 4 szobás családi házat, 3211 nm telken!

Az épület szerkezete jelentősen tégla, kis mértékben vályog. Az épület szerkezetileg jó állapotban van. Fűtése gáz cirkó radiátoros hőleadással. Fa gerébtokos ablakok vannak. Fúrt kút áll rendelkezésre a növényzet vízellátására. 1 garázs és egy 21 nm-es tároló tartozik az ingatlanhoz. Állattartásra alkalmas épületek is találhatóak az udvaron. A nagy méretű telek alkalmat ad a növénytermesztésre, de nagyon sokféle vállalkozásnak is ad lehetőséget a kibontakozásra!
Az ingatlan az országos hírű, családias hangulatú, országos hírű MEZŐCSÁTI TERMÁLFÜRDŐ közelében, a városközpont csendes utcájában található, így szálláshely kialakítása is remek ötlet lehet! A strandfürdő 5,5 hektár parkosított területével és a köré épült üdülőteleppel sok nyaralónak és ide látogatónak nyújt pihenést és gyógyulást. A fürdő területén 4 medence (az egyik fedett) várja a fürdőzőket 300, 237, 2*80 köbméteres vízfelületével (kültéri termálmedence, gyógyászati célú fedett medence, ikermedencék). A 2000-es évek elején épült fedett uszoda medencéje kizárólag az őszi-téli időszakban vehető igénybe. A kültéri medencék mellett szépen gondozott, hangulatos pihenőhelyeket alakítottak ki fákkal, bokrokkal övezve. A termálfürdő vize meleg, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, ami ízületi és reumatikus panaszokra jótékony hatással bírhat.

Infrastrukturálisan kiváló adottságokkal bír az ingatlan: posta, iskola, óvoda, buszmegálló, benzinkút, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár mind néhány perc távolságra találhatóak.

Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelre is szüksége lenne, irodánkban Magyarország összes bankjának ajánlataival várja bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt!

Ha vágyik a vidéki élet nyugalmára, vagy vállalkozást indítana itt, úgy kérem hívjon és nézzük meg együtt eme GYÖNGYSZEMET!

KIEMELT LEHETŐSÉG!!!

A TERMÁLFÜRDŐ KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÁBAN ÉPÍTÉSI TELKEK ELADÓAK!

Mezőcsát, eladó, Belváros, ház, családi ház, nyaraló, szállás, szálláshely, ingatlan, befektetés

Családi ház részletei

Ár: 30 000 000 Ft
Méret: 117 négyzetméter
Azonosító: 11064128
Cím: Mátyás u 23
Városrész: Belváros
Telek: 3211 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz