Eladó ház Miskolc, 19.800.000 Ft, 78 négyzetméter
19,8 mFt
Miskolc,
eladó ház
Méret:
78 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Fűtés jellege:
Cserépkályha
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Miskolc
Alapterület:
78 négyzetméter
Ár:
19.800.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10707818
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2 + 1
Fűtés jellege:
cserépkályha
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
477
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Miskolcon a Bükk közepén, Lillafüred előtt, Felsőhámorban erdővel körülvett belterületi részén, 3 szobás családi ház, rendkívüli áron eladó!

Ha Ön Miskolc erdőkkel körülvett részén szeretne lakni, vagy befektetőként jól hasznosítható ingatlant keres, kérem álljon meg itt, megtalálta!
Lillafüred előtt Felsőhámorban erdővel körülvett csodálatos helyen, 78nm-es, 2 + fél szoba + ebédlő elrendezésű, hangulatos családi ház, rendezett szép kerttel, rendkívüli áron eladó. A ház falazat téglából készült, fából készültek nyílászárói, fűtéséről 3 darab cserépkályha gondoskodik. Vízellátása ásott kútból hidroforral megvalósítható. Szennyvízelvezetése elszivárogtatós módon történik. Minden rendelkezésre áll, hogy az új tulajdonos a saját ízlése szerint újítsa fel, szépítse, illetve modernizálja még az ingatlant. A ház előtt közlekedik a Lillafüredi kisvasút, a megállója 50 méterre a háztól! Vállalkozó szellemű befektetőknek különösen figyelmébe ajánlom a hely adottságai miatt!

Ha a vásárláshoz hitelre is szüksége lenne, irodánkban 27 bank ajánlataival várja bankfüggetlen hiteltanácsadónk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon, nézzük meg együtt eme gyöngyszemet!


Eladó, családi ház, Miskolc, Lillafüred, Bükk, hegy, ingatlan
Érdeklődés
Palocsányi Tamás
Az értékesítő:
Palocsányi Tamás
Otthon Centrum Miskolc
+36 70 412 3431
 
 
 
 
 
 
Küldés