Eladó lakás Kazincbarcika, 44.800.000 Ft, 185 négyzetméter
44,8 mFt
Kazincbarcika,
eladó lakás
Méret:
185 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Szilikát
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Kazincbarcika
Alapterület:
185 négyzetméter
Ár:
44.800.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10703361
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
központi
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
utcai
Ingatlan leírás
Kazincbarcikán, minden igényt kielégítő sorházi társasházi lakás keresi új tulajdonosát!
IGAZI RITKASÁG CSAK A MI KÍNÁLATUNKBAN!

ELADÓ egy belső szintes, igényes kivitelezésű, nagy terekkel rendelkező társasházi lakás, hozzá tartozó, elkülönített nagy kerttel.
Az ingatlan minden kívánalomnak megfelel, amire egy vevő vágyhat.

Az első udvaron egy autó befogadására alkalmas, FEDETT beálló épült, fűtött garázsának burkolata pedig járólapos. Ezen a szinten még két szobának kialakítható, csempézett helyiség van, valamint egy fürdőszoba. A barkácsolni vágyók kényelmét pedig polcokkal ellátott műhely biztosítja.
A kertben szőlőlugas, termésre fordult gyümölcsfák, zöldségtermesztésre kiválóan alkalmas fóliasátor, valamint egy fészer is található. A megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket hosszú tárolására alkalmas, szigetelt, hűvös helyiség várja.

A fogadószinten hatalmas nappali található, melynek burkolata parketta , falait lemosható, igényes tapéta fedi, A lakás ékessége az étkezőnek kialakított, eltolt szinten található helyiség, márványlapos burkolattal. Ezen a szinten jól felszerelt konyha és kamra várja leendő gazdáját. A benn élők biztonságára dupla biztonsági ajtó gondoskodik.

A felső szintre elegáns, fából készült lépcső vezet, mellette esztergált fa korlát található. A teljes feljáró lambériával borított. Ezen a szinten három hálószoba került kialakításra, kettőnek padlózatát laminált parketta, egyét padlószőnyeg borítja, falait lemosható, ízléses tapéta fedi.

A nyári meleg átvészeléséről klíma gondoskodik. A fürdőszoba egyszerű, de nagyszerű, a WC külön helyiségben található. A lakás falai a téli hideg kivédésére hőszigeteléssel lettek ellátva, minden nyílászáró hőszigetelt műanyag. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, a fűtési rendszer csővezetékeit fölcsiszolt, lakkozott rézcsövek alkotják, melyek tökéletesen illeszkednek a lakás stílusához.

A pihenni vágyó lakókat két fedett terasz kényezteti.

A tulajdoni lap szerint 125nm -es lakás megnevezésű az ingatlan, de a valóságban egy kacsalábon forgó, három szintes családi háznak felel meg.

Környezetükre igényes, komoly érdeklődők figyelmébe ajánlom!
Érdeklődés
Czafik Zsuzsanna
Az értékesítő:
Czafik Zsuzsanna
Otthon Centrum Miskolc
+36 70 388 6436
 
 
 
 
 
 
Küldés