Eladó lakás Miskolc, Győri kapu, 17.900.000 Ft, 62 négyzetméter
17,9 mFt
Miskolc,
eladó lakás
Méret:
62 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Miskolc
Alapterület:
62 négyzetméter
Ár:
17.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10704778
Emelet:
magasföldszint
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
konvektoros
Elhelyezkedés:
társasház
Ingatlan leírás
Ritka paraméterekkel rendelkező Győri kapui tégla lakás eladó!

A 62 négyzetméteres tágas, világos földszinti ingatlan igazi ritkaság ezen a környéken, három külön bejáratú egész szoba található a lakásban, amelyből kettő parkettával burkolt, egy szobát pedig laminált padló borít. Acél biztonsági bejárati ajtón át jutunk az előszobába, ahonnan a helyiségek nyílnak. A nagyméretű, egyedi kialakítású, mosogatógéppel is felszerelt konyha mellett egy hűvös spájz is van, amelyen ablak biztosítja a kellő szellőzést. A lakáshoz saját pince is tartozik.
Az ingatlan a Győri kapu legkedveltebb részén, kitűnő helyen a villamos vonalán helyezkedik el, óvoda, iskola, orvosi rendelő egy könnyű séta távolságra elérhető. Üzletek, sportolási lehetőség a közelben várja az új tulajdonosokat. Az elhelyezkedése miatt is ideális gyermekes családoknak, hiszen a ház mögött árnyékos, modern játékelemekkel felszerelt, elkerített, biztonságos játszótér nyújt szórakozást a kicsiknek. Parkolási lehetőség ingyenesen, a belső udvaron lehetséges. A lakóközösség nagyon jó, egymásra odafigyelő, összetartó közösség alkotja.

A lakás természetesen nemcsak családi otthonnak megfelelő, az elhelyezkedése, az elosztása és a tágas terei lehetőséget nyújtanak iroda, üzlet, vagy akár orvosi rendelő kialakítására is.

Ha ez a nagyszerű Győri kapui lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!
Érdeklődés
Radácsi Zsuzsa
Az értékesítő:
Radácsi Zsuzsa
Otthon Centrum Miskolc
+36704693321
 
 
 
 
 
 
Küldés