Eladó panzió Sátoraljaújhely, 79.000.000 Ft, 240 négyzetméter
79 mFt
Sátoraljaújhely,
eladó panzió
Méret:
240 négyzetméter
Jelleg:
Szálloda
Fűtés jellege:
Központi
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
panzió
Jelleg:
szálloda
Település:
Sátoraljaújhely
Alapterület:
240 négyzetméter
Ár:
79.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10325013
Szintek:
földszintes
Fűtés jellege:
központi
elhelyezkedés:
udvari
Építési év:
50 évesnél régebbi
Telek terület:
1237
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Szálláshellyé alakított Villa a város szívében
Zemplén fővárosában, Sátoraljaújhelyen a belvároshoz közel, mégis eldugott csöndes kis utcában várja új tulajdonosát a nagypolgári stílusú, teljesen felújított, szálláshelyként funkcionáló nevezetes Árendás Villa. Nevét Árendás József grafikus művészről kapta, aki megálmodta és megépíttette, ezért a környéken élők Árendás Villaként emlegetik és ismerik. Későbbi tulajdonosa Szinyei Merse István zempléni főispán is otthonaként tudhatta az 1900 as évek első évtizedeiben és tovább szépítette. Testvére Szinyei Merse Pál festőművész is sokat tartózkodott nála,tőle a mai napig fennmaradt vázlatokat is rejt az ingatlan.

Jelenlegi tulajdonosa, aki maga is nagyon szereti a régi típusú villákat , a mai modern stílussal keverve álmodta meg új arculatát, és hozta létre ezt a szép Panziót.
Az ingatlan teljes felújításon esett át, új berendezéseket kapott.
A szálláshelyen jelenleg 3 db 4 ágyas , 3 db 2 ágyas szoba található, ami tovább pótágyazható, folyosóval elválasztva 4 külön zuhanyzó-wc vel, és egy közös társalgó található. A recepciónak kialakított központi helyiség megtartotta régi stílusát. Egyéb helyiségeit modern bútorokkal rendezték be. Nyílászáróit műanyagra cserélték. Fűtését gáz cirkó kazánnal működtetik, ami a meleg vizet is biztosítja. Gondolva a telt házra egy 200 literes meleg víztartályt is felszereltek a folyamatos meleg víz ellátás érdekében.
Egyéb szálláshelyként van nyilván tartva , azonnal tovább üzemeltethető. Zárt udvarán akár 10 autó is tud parkolni.

A város nagy múltú visszatekintése nyomán a legutóbbi 10 évben kezdett felemelkedni, fellendült az idegenforgalom. Híressé vált a sí-turizmus (nyári-téli),a vadászturizmus, kalandpark, bob-pálya, libegő, a Magas-hegy a kirándulni vágyók számára nyújt kikapcsolódást. A táj mesés, költői. Számos történelmi múltú hagyaték lelhető fel a régióban. A város folyamatosan fejlődik, szépül-épül és lehetőséget jelent a befektetőknek.
Ha egy biztos befektetést szeretne, megtalálta! - hiszen a szálláshely teljesen kész, akár azonnal tudja fogadni és ellátni vendégeit.
Ne habozzon hívjon bizalommal, tekintsük meg együtt.
Érdeklődés
Kulcsár Erika
Az értékesítő:
Kulcsár Erika
Otthon Centrum Miskolc
+36 70 716 9436
 
 
 
 
 
 
Küldés